100% handcrafted, 100% experimental
Home
Bieren
recepten
Foto's
Blog
Gebruikte apparatuur
De Brakke Blog
Eerste brouwsel
Brouwcursus
Elektronische SG meter
Bourbon County kloon
Van alles over koolzuur
Tips
Rekentools
Alcohol calculator
SG correctie
Bitterheid berekenen
Calorieën calculator
Eisbock alc percentage
Koolzuur gehalte
Alcohol na toevoeging
Home
»
Foto's
» Workshop 7 april 2018
Terug naar categorieweergave
Workshop 7 april 2018
Storten van de mout
Het beslag
Maischen
Temperatuur meten is belangrijk
Uitleg van het zelfgebouwde hevelfilter
Uitleg van de koeler
Uitleg van de koeler
Uitleg van de Brakke Brouwer
Roeren tijdens het maischen
Uitleg over verschillende biertypen
Roeren tijdens het maischen
Spoelen
Spoelen
Spoelen
Spoelen
Spoelen
Tijdens de proeverij word er altijd een 25 jaar oud bier geproeft
Koken met hop
Proeverij van DBB bieren
De apparatuur om de wort te koelen: koeler, pomp en hevelfilter
De wort koelen van 100 gr naar 20 gr
Het resultaat is 24 liter wort
Beperkte categorieën
Totaal aantal afbeeldingen in alle categorieën: 282
Totaal aantal weergaven van alle afbeeldingen: 277,892