100% handcrafted, 100% experimental
Home
Bieren
recepten
Foto's
Blog
Gebruikte apparatuur
De Brakke Blog
Eerste brouwsel
Brouwcursus
Elektronische SG meter
Bourbon County kloon
Van alles over koolzuur
Tips
Rekentools
Alcohol calculator
SG correctie
Bitterheid berekenen
Calorieën calculator
Eisbock alc percentage
Koolzuur gehalte
Alcohol na toevoeging
Home
»
Foto's
» Workshop 24 januari 2015
Terug naar categorieweergave
Workshop 24 januari 2015
Koelen van de wort
Temperaturen tijdens het maischen
Een workshop is ook teamwork
Temperaturen tijdens het maischen
Zwaar werk
De wort word van de bostel gescheiden
Schoon water toevoegen tijdens het spoelen
Goed controleren of het vuur niet te hoog staat
Hop toevoegen tijdens het koken, voorzichtig!
De hop word meegekookt
Even overleggen
Het koelen van de wort gebeurd in onze badkamer
Proeverij tijdens de workshop
Het begin SG van het bier bepalen
Het begin SG van het bier bepalen
Het begin SG van het bier bepalen
Het begin SG van het bier bepalen
Iedereen helpt mee
Vuur aan en temperatuur al roerend verhogen
Temperaturen tijdens het maischen
Beperkte categorieën
Totaal aantal afbeeldingen in alle categorieën: 282
Totaal aantal weergaven van alle afbeeldingen: 277,899