100% handcrafted, 100% experimental
Home
Bieren
recepten
Foto's
Blog
Gebruikte apparatuur
De Brakke Blog
Eerste brouwsel
Brouwcursus
Elektronische SG meter
Bourbon County kloon
Van alles over koolzuur
Tips
Rekentools
Alcohol calculator
SG correctie
Bitterheid berekenen
Calorieën calculator
Eisbock alc percentage
Koolzuur gehalte
Alcohol na toevoeging
Home
»
Foto's
» Brouwcursus
Terug naar categorieweergave
Brouwcursus
Ingredienten wegen
Een klein beetje donkere mout
Mout schroten
Mout schroten
Mout schroten met hulp van een boormachine
Mout schroten
Mout schroten
De mout is geschroot
Mout storten
Automatisch brouwen
Een iets professionelere brouw installatie
Tijdens het verwarmen moet de wort in beweging blijven
Er word veel apparatuur gebruikt tijdens de cursus
Er worden meerdere brouwsels gemaakt tijdens de cursus
De Brakke Brouwer aan het roer
Goed roeren en de temperatuur in de gaten houden
Tijdens het verwarmen moet er continue geroerd worden
Hevelen en filteren
De wort is aan de kook gebracht
Een eerder brouwsel proeven en keuren
Het bier staat klaar voor de eerste gisting
Ingredienten wegen
Beperkte categorieën
Totaal aantal afbeeldingen in alle categorieën: 282
Totaal aantal weergaven van alle afbeeldingen: 277,901